-------------------------------------

Абонирай се за промо кодове и оферти

Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Как да изберем подплънки

Подплънките обикновено се ползват и са предвидени за жени с малък и среден бюст. Помагат за повдигане и събиране на бюста - push-up ефект.  Поставят се в чашката на сутиени, бански, бюстиета, рокли. Предлагат се в различни форми, материи и цветове. За да изберем правилния за нашите нужди модел, трябва да се съобразим с няколко неща

 

 

Дрехата, с която искаме да ползваме подплънките - има ли джоб за подплънка или не.

Ако има, препоръчваме да ползвате подплънки без лепило, изработени от пяна или силикон. Подходящи са и за бански.  Подплънките от пяна са с предимство пред силиконовите. Значително по-леки са и в повечето случаи могат да се режат по края - така имате възможност сами да коригирате модела, за да пасне на формата на вашата чашка. При нужда могат да се пришият към дреха или бельо без джоб за подплънка.

 

 

Ако няма джоб за подплънка, практично решение са самозалепващите подплънки. Те се залепват за дрехата и са за многократна употреба.

 

 

 

Друг важен момент при избора на подплънка е формата - тя трябва да отговаря на формата на чашката, овална или тръгълна.

 

 

За да прецените доколко ще пасне размера, измерете чашката и сравнете с размерите на подплънката - така ще прецените до къде ще бъде запълнена чашката. Изберете подходящ цвят. Вече сте с едни гърди напред.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари