BGN
  • EUR
  • BGN
  • USD
  • RUB
  • RON
  • HUF
  • HRK
  • CZK
  • PLN

Количка

0 артикула
безплатна доставка, бърза доставка

GDPR

„КОРСЕТ БГ“ ЕООД (https://korsetbg.com) (за по-кратко КОРСЕТ БГ) събира лична информация с цел персонализация на услугата, статистика и обслужване на клиентите (потребителите). Личната информация е необходима на  КОРСЕТ БГ  за непосредствена  комуникация с клиентите, за предоставяне на отговори на зададени от тях въпроси и изпълнение на заявени техни искания и финализиране на поръчки. Ние изискваме лични данни, които са нужни ЕДИНСТВЕНО и САМО във връзка с изпълнението на вашата поръчка. Може да сте сигурни, че няма да събираме лични данни, от които не се нуждаем и ще предприемем всички предпазни мерки, за да гарантираме съхранението на предоставените ни такива.
Посетителите на сайта могат да го използват за информационни цели (разглеждане на продукти) без да предоставят лична информация и да се идентифицират. В случай обаче, че желаете да закупите продукт (със или без регистрация), е необходимо да оставите ваши лични данни.
При посещение и използване на сайта,  вие декларирате съгласието си с политиката на Личните данни на КОРСЕТ БГ. При липса на съгласие с политиката, моля не използвайте сайта.
Всеки клиент, по всяко време може да поиска да бъде изтрит - така нареченото право да бъде „забравен“
 

1.Каква лична информация събираме за вас?
КОРСЕТ БГ събира така наречената „обикновена“ лична информация - име, адрес, имейл адрес, IP адрес, местоположение, име и данни на фирмата, телефонен номер, както и всяка друга информация, предоставена доброволно, само и единствено с цел изпълнение на поръчката ви! КОРСЕТ БГ не събира данни във връзка с онлайн плащания. КОРСЕТ БГ не събира така наречените „чувствителни“ лични данни - етническа принадлежност, религиозни предпочитания, политически възгледи, членство в синдикални организации, данни за здравословно състояние и сексуална ориентация. 

Ние събираме информация за вас, когато попълвате формуляр за контакт или ни пишете директно. Например, ако попълните формуляр/заявка за обратна връзка, използваме тази информация, за да се свържем с вас, с цел обработка и изпълнение на поръчката/заявката. Вие ще получавате автоматични мейли във връзка с потвърждение за направена поръчка и промяна статус на поръчка.

Лични данни на потребителите се съдържат в:
 * поръчки
 * клиентски профили
 * любими продукти
 * изоставена и постоянна количка


2.За какво ще използваме Вашите лични данни?

Ние използваме информацията събрана от уебсайта, за да персонализираме вашето търсене и да улесним вашите повторни посещения.  Личните данни ще бъдат използвани за целите на директният маркетинг чрез електронна поща и/или по телефон и абониране за получаване на бюлетин. Целта е провеждане на проучване и информиране или получаване на обратна информация за предстоящи продукти, услуги и/или промоции. Ако потребителите се абонират да получават бюлетин по електронна поща, на уебсайта могат да бъдат използвани специални линкове или аналогични технологии за проследяване на линковете, употребявани от ползващия в съобщенията на електронната поща. Във всяко съобщение по електронната поща се включва линк, позволяващ отмяна на абонамента за дадения мейлинг лист. Ако сте се съгласили да получавате реклами, бюлетин или друга информация, свързана с нашите продукти, винаги можете да се откажете. Имате право по всяко време да ни спрете да се свързваме с вас за маркетингови цели, както и да прекратите абонамента си за бюлетин.
 
3.Как гарантираме сигурността на Вашите личните данни?
Предоставените лични данни се съхраняват съгласно инструкциите за Вътрешните правила на дружеството. Създават се регистри,  които се обработват ръчно и се съхраняват на онлайн платформата на https://korsetbg.com. Достъпът до личните Ви данни е ограничен и защитен с надеждни пароли. Те се обработват единствено и само от назначен със заповед администратор, имащ правото да обработва лични данни. КОРСЕТ БГ следи средствата за електронна комуникация на работното място(интернет, телефон, мобилен телефон), с цел предотвратяване на злоупотреби.
Осъществяваме непрекъснат мониторинг и следене за пробиви както на системите за открити уязвимости, така и за подозрително поведение на потребители или приложения. Прилагаме аномизация и криптиране на данните.
Обръщаме специално внимание, че съществуват И рискове при предоставянето на лична информация, независимо дали тази информация е дадена лично, по телефон, интернет или събрана чрез бисквитки. До момента няма система или технология, която да е напълно безопасна и защитена от "тампери" или "хакери". КОРСЕТ БГ е положило максимални усилия и е предвидило подходящи мерки за предотвратяване и минимизиране на рисковете от неоторизиран достъп, неправилно използване и неточности на лична информация. При нарушаване сигурността на сайта, КОРСЕТ БГ е ДЛЪЖЕН и ще инфомира в рамките на 72 часа всички лица, чиито лични данни са с нарушена конфиденциалност.
 /Наредба №1 от 30.01.2013г. от  КЗЛД;  Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27 април 2016г.; 

Съгласявайки се доброволно да оставите вашите лични данни, давате право на КОРСЕТ БГ да предоставя вече получена лична информация за посочените по-горе цели на партньори, които си сътрудничат с КОРСЕТ БГ. Ние не предоставяме вашите данни на трети лица, освен на свои контрагенти, необходими за изпълнение на вашите поръчки, както и  гарантираме, че следим съхранението на вашите лични данни от нашите партньори (онлайн платформа Seliton, счетоводна фирма на дружеството,  IT специалисти  по поддръжката на сайта, курирерски фирми).

Обръщаме специално внимание, че КОРСЕТ БГ може да предоставя обобщена статистика за клиенти, продажби, тенденциите в трафика, както и свързаните със сайта информация на доверени трети страни, но тази статистика не включва лична информация.
КОРСЕТ БГ има автоматична GDPR система, чрез която всеки потребител по собствено желание може да изтрие личната си информация.

 
4.Колко дълго ще съхраняваме вашите данни?

Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация. Ако не го направите, данните Ви ще бъдат автоматично изтрити 6 месеца след последното Ви посещение на сайта.
 
5.Какви са вашите права?  

По всяко време и по собствено желание, всеки потребител може да се възползвате от правото си да бъде забравен.
Имате право да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако искате копие на част или цялата ви лична информация, моля, изпратете ни имейл: info@korsetbg.com
 
 
6.Непълнолетни лица

Съгласно действащото законодателство непълнолетни лица не могат да изпращат информация чрез сайта на КОРСЕТ БГ. В случая е необходимо съгласие на родител или настойник, дадено преди подаване на информация към нас. Съгласието на родителя/ настойника се предоставя отново чрез сайта.  

                       
7.Промяна на политиката за защита на личните данни

КОРСЕТ БГ си запазва правото да променя или изменя по всяко време тази Политика за защита на личните данни, да променя, модифицира или откаже достъп до сайта, или неговото съдържание, без предварително уведомление. Препоръчително е настоящата страница да се посещава по-често, за да бъдат преглеждани актуалните условия, които се считат обвързващи за клиента.
Предоставяйки вашите данни, вие изрично приемате и давате своето недвусмислено съгласие КОРСТ БГ да съхранява вашите данни съгласно действащия закон.

 

8.Бисквитки

Сайтът https://korsetbg.com използва бисквитки (cookies). Бисквитките са файлове с информация, изпращани от страниците на Сайта към браузъра на Клиента и съхранявани на неговото устройство, които целят да улеснят Клиента и да подобрят функционалността на Сайта. Тези файлове позволяват Клиентът да бъде разпознат и Сайтът да бъде адаптиран спрямо неговите предпочитания. Например, те помагат да бъде запомнено потребителското име на Клиента и неговите предпочитания, да бъде анализирана посещаемостта на Сайта и да бъдат препоръчани Стоки, които вероятно ще представляват интерес за Клиента. Бисквитките обикновено съдържат името на Сайта, към който принадлежат, времето, за което се съхраняват на устройството на Клиента, и уникален номер.

Сайтът използва следните видове бисквитки:

а) Фиксирани бисквитки, които се съхраняват за неограничен период от време от браузъра на устройството на Клиента, за улеснение при използването на Сайта. Такива са само необходимите бисквитки, които се използват, за да могат Клиентите да имат достъп до Акаунтите си на Сайта или за да бъдат обработени техните Поръчки.

б) Временни бисквитки, които се съхраняват временно на устройството на Клиента. Те са два вида:

Функционални бисквитки, които позволяват да бъдат запомнени предпочитанията на Клиента, като например Стоките, към които проявява интерес, и други персонални настройки. Тези бисквитки също улесняват Клиента, като му спестяват време и усилия, когато пазарува от Сайта.

Бизнес бисквитки, които се използват с цел анализ на представянето на Сайта и използването му от Клиентите. Те позволяват персонализиране на предлаганото съдържание на Сайта и бързо идентифициране и отстраняване на различни проблеми. Такива са например бисквитките, чрез които се установява кои Стоки представляват най-голям интерес за Клиентите.

Дружеството използва Google Analytics, услуга предоставяна от Google Inc., за да наблюдава трафика на Сайта. Дружеството може да използва бисквитки на трети страни, които да помогнат при извършване на търговската му дейност, проучване на пазара, проследяване статуса на направените Поръчки и за подобряване на функционалностите на Сайта.

При първото посещение на Сайта се появява изрично съобщение, че се използват бисквитки. Съобщението продължава да се появява при всяко следващо посещение на Сайта, докато Клиентът потвърди, че разбира.

С използването на Сайта, Клиентът приема и се съгласява с Политиката относно бисквитките на Дружеството и дава съгласието си Дружеството да използва и да съхранява бисквитки на неговото устройство и да предоставя такива на трети страни, за да може да осигури достъп до Сайта и електронните услуги, които той предоставя, за следене на данни за продажби и посещаемост на Сайта.

Клиентът може във всеки момент да оттегли съгласието си съхраняване на бисквитки от Дружеството и да ги изтрие. Всички съвременни браузъри предоставят възможност Клиентът да спре съхраняването на бисквитки, да настрои браузъра си да приема или отхвърля всички или определени бисквитки, както и да го предупреждава когато съответният сайт използва бисквитки. Клиентът следва да има предвид, че ако реши да спре съхраняването на бисквитки, то може да няма достъп или да не може да се възползва в пълен обем от функционалностите на Сайта.

 

 

Блог