Безплатна доставка над 25 лв
Безплатна доставка над 25 лв
Вижте всички статии

Стилна и различна

Стилна и различна

Наближават зимните празници и като всяка истинска дама, искаме да заблестим. Как да бъдем забелязани на фирменото парти или семейната сбирка и то с миналогодишния тоалет? Всяка от нас има задължителната черна рокля в гардероба си или риза с класическа кройка и цвят. И тук на помощ идват аксесоарите, с  тях бихме могли да съживим тоалета си.  Всяко едно, макар и незначително на пръв поглед  допълнение,  дава нов живот на скучната дреха. Жабо, наметка, чокър или харнес, ръкавици, воалетки, широк колан, гривна или екстравагантно колие – това са разумните решения, с които ще затвърдите женствеността си, без това да се отрази на бюджета ви точно преди празниците.

Последният хит в модата е харнеса. Този екстравагантен аксесоар е изработен от кожа или ластици и може да се носи върху почти всяка дреха, като ѝ придава запомнящ се вид. И обикновената риза или рокля се превръщат в наистина различен тоалет.

Корсетните пояси и широките колани също са добър избор. Поставяйки ги върху риза, топ или рокля, придават елегантност. Допълнително предимство на корсетите под бюста е, че извайват талията, прикриват несъвършенствата в тази област  и се сдобивате с така мечтаната фигура без досадните диети. Широките колани също прибират визуално талията. Не колкото корсетите, но пък са по-удобни и лесни за съчетание.

Бижутата са слабост на всяка жена, а празничните вечери са идеалният момент да заблестим.

А защо да не  превърнем скучната блуза или сако в атрактивна дреха, като им пришием мини-висулки, камъни или декорираме с бродирана апликация?

Проявявайки фантазия, няма да се притесняваме, че ще "делим" тоалета си с друга дама, присъстваща на партито. Ще бъдем с наистина уникална дреха, защото  тя вече не е конфекция.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Онлайн магазин от SELITON