Безплатна доставка над 69 лв
Безплатна доставка над 69 лв
наналения осми март
купон за отстъпка
Вижте всички статии

Харнеси за тяло

Харнеси за тяло

 

Харнесите за тяло (harnesses) са eкстравагантни и оригинални аксесоари, които могат да се носят под или над дрехите. Освен като модерен аксесоар могат да се носят и като еротично бельо. Представляват ленти еластична материя, кожа или дори синджир, свързани с метални халки и елементи. Изработените от еластан са по-удобни и стилни, а кожените са по-подходящи за бельо или готик аксесоари.

 

Моделите тип чокър за сутиен са най-разпространени и предпочитани от дамите. Носят се под или над блузи, ризи или рокли.

 

 

 


Харнес аксесоарите за крака могат да бъдат гривни за глезен, които да носите с нагънати дънки, върху боти, или да прихванете с тях долната част на панталон.

 

 

 


Последен моден тренд са аксесоарите за бедро, тип жартиер за крак. Съчетават се с къси панталони, къси поли, дълги поли с цепка, стоят добре и върху клин. Могат да бъдат разчупени с кристални катарами, синджири и др. Носят се един или два броя според вашите предпочитания.

 

 

 

 

Моделите обхващащи кръста и част от краката обикновено се ползват за секси жартиери, но дори и те могат да се съчетаят с дрехи и да се се носят като моден аксесоар.

 

 

 

 


Харнесите за ръка се носят на китката или като гривни за рамо. Можете да ги носите като класическа гривна, да разчупите ръкав на дреха или да фиксирате нагънати ръкави на риза или широки ръкави. 

 

 


Почти всички модели се стилизират чудесно както с вечерно така и с ежедневно облекло. Дали ще ги добавите към вечерна рокля, или към класическа комбинация от бяла тениска и сини дънки зависи само от вас. Както и да ги съчетаете няма да сбъркате, ще разчупят дрехата ви и ще ви придадат женственост и нестандартна визия. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани

Нови продукти

Онлайн магазин от SELITON